Vertingiausi omega-3 šaltiniai. Kokie jie?

Vertingiausi omega-3 šaltiniai. Kokie jie?

Vertingiausi omega-3 šaltiniai. Kokie jie?

Kad vaikas augtų sveikas ir harmoningai vystytųsi, jo organizmui reikia daugybės vitaminų, mikroelementų ir kitų svarbių medžiagų. Omega-3 riebalų rūgštys skirtinos prie svarbiausiųjų. Jos būtinos visaverčiam smegenų, nervų sistemos vystymuisi. Ypač reikalingos vaikams turintiems dėmesio stokos sindromą, į depresiją linkusiems paaugliams, didelius protinius krūvius patiriantiems moksleiviams bei studentams.

Kyla klausimas, kaip omega-3 riebalų rūgštimis aprūpinti vaikų organizmą? Kaip pasirinkti kokybiškiausias ir veiksmingiausiai pasisavinamas organizmo?

Ko gero, nesuklysime sakydami, jog dažniausias tėvų pasirinkimas – žuvų taukai. Tačiau, yra žinoma, kad ne visi jie būna geros kokybės ir pakankamai koncentruoti, be to ne visi vaikai noriai juos vartoja. Mes siūlome kruopščiai patikrintą ir išbandytą alternatyvą – pagal inovatyvias technologijas sukurtą augalinį „Nutridan“ aliejų.

·        Tai yra sertifikuotas, ekologiškas, maksimaliai išgrynintas produktas.

·        Tinka ir tiems vaikams, kurie nevalgo žuvies ar yra jai alergiški.

·        Gali būti naudojamas ir kaip papildas, ir maistui ruošti.

·        Naudodami „Nutridan“ aliejų kasdien, ženkliai praturtinsite vaikų (taip pat ir savo) mitybą omega-3 riebalų rūgštimis.

·        Netgi kaitinamas keptuvėje aliejus nepraranda vertingųjų savybių.